Annons
  1. Svenska
  2. العربية
  3. English

Två kvinnor misstänks drogats på krogen i helgen

Flera kvinnor har polisanmält att de drogats i Kristianstad.
Minst två kvinnor har förts till sjukhus.
Kristianstad • Publicerad 19 september 2023
Polisen rubricerar händelserna som misshandel.
Polisen rubricerar händelserna som misshandel.

På fredagskvällen larmades polisen till ett uteställe i centrala Kristianstad. En kvinna i 20-årsåldern omhändertogs enligt lagen om berusade personer.

– När hon omhändertagits berättade hon för patrullen att hon bjudits på drink av en för henne okänd man. Hon misstänker att drinken var spetsad med något, säger Thomas Johansson.

Annons

Ett liknande öde drabbade en annan kvinna i samma ålder. Hon satt utanför krogen, märkbart påverkad, när polis tillkallades.

– Hon hade börjat må dåligt och någon kallade på polis. Hon kontrollerades av ambulanspersonal och fördes sedan till sjukhus, men kunde lämna sjukhuset kort efter, säger Thomas Johansson.

Ytterligare en kvinna fördes till sjukhus efter att hon misstänkt att hon blivit drogad. I det fallet misstänker kvinnan att hon blivit drogad i en bostad.

Under natten till söndag blev en polispatrull invinkad av en kvinna. Hon berättade att hon sett en kvinna säcka ihop på Christian IV:s gata. Kvinnan mådde väldigt dåligt. Även i det fallet finns misstankar om att hon blivit drogad.

Mikael HallqvistSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Kristianstadsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons