1. Svenska
  2. English
  3. العربية

Njut av sommaren – vi ses i augusti

Sista sidorna inför sommaren har gått i tryck, nu ska även webben ta semester. Nu väntar lata dagar, med sand mellan tårna och dopp i böljan blå.
Kristianstad • Publicerad 14 juli 2021 • Uppdaterad 16 juli 2021
Kb Mosaiks redaktion: Shawana Badat, Moira Uggla, Sofyan Aswad och Inga-Lill Bengtsson
Kb Mosaiks redaktion: Shawana Badat, Moira Uggla, Sofyan Aswad och Inga-Lill BengtssonFoto: Privat

Det har varit svettiga dagar inför deadline, men vi klarade det galant. Inte minst med hjälp av vår redigerare Lena Olofsson, som sitter på redaktionen i Växjö, kunde vi trycka julinumnet, nummer 53, av Kb Mosaik.

Bad.
Bad.Foto: Tomas Nyberg

Vi har haft en sommarfika med avtackning av Shawana Badat, vår klippa till översättare till engelska på webben. Hon har fått jobb som översättare på Lunds Universitet.

Vi önskar henne varmt lycka till, även om det kommer att bli ett stort tomrum efter henne. Shawana har dock lovat att komma och hälsa på ibland, nu när pandemin släpper sitt grepp, hoppas vi.

Prästkrage, Skånes landskapsblomma.
Prästkrage, Skånes landskapsblomma.Foto: Barzan Dello

Ha det så gott i sommar, sköt om er och håll avstånd. Webben är tillbaka i mitten av augusti.

Håll ögonen öppna då, kolla på vår Facebooksida så ser ni när vi kommer igång igen.

Hör gärna av er med tips och idéer på vad vi ska skriva om – det är bara ett år till valet. Om det inte blir ett extraval innan vill säga.

Inga-Lill BengtssonSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Kristianstadsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.