Annons
  1. Svenska
  2. English
  3. العربية

Polisen söker försvunnen kvinna – helikopter besköts med laser

En äldre kvinna har anmälts som försvunnen i Hässleholm. Enligt polisen är det viktigt att hon hittas så fort som möjligt och man ber om allmänhetens hjälp.
Hässleholm • Publicerad 27 februari 2020 • Uppdaterad 3 mars 2020

I samband med sökinsatsen belystes polisens helikopter med grön laser.

Kvinnan, som är 77 år, lämnade sitt hem vid Kungstorget någon gång mellan klockan 09 och 12 på onsdagen. Sedan dess är hon försvunnen.

Kvinnan har varit försvunnen i ett dygn, hon är förvirrad och behöver medicin.
Kvinnan har varit försvunnen i ett dygn, hon är förvirrad och behöver medicin.Foto: Privat
Annons

Kvinnan ska vara kort, med kraftig kroppsbyggnad och mörka ögon. Kvinnan rör sig långsamt, hon bär slöja, har en lång svart jacka och en väska.

Enligt polisen kan kvinnan uppfattas som förvirrad och hon ska ha en sjukdomsbild som kräver medicinering. ”Det är därför mycket viktigt att hon hittas skyndsamt”, skriver polisens presstalesperson.

Under natten har polisen sökt, bland annat med hjälp av helikopter, men utan framgång.

Polisen är i stort behov tips. Om någon ser eller har sett kvinnan i närtid ombeds man att kontakta polisen via 112 och be att bli kopplad till polisens ledningscentral i region Syd. Har man sett henne tidigare ska man ringa polisen på 114 14.

Inga-Lill BengtssonSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Kristianstadsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons