Annons
  1. Svenska
  2. English
  3. العربية

Handboll: IFK Kristianstad förlorade - igen

Målvakten Richard Kappelin stod på nytt för en mycket bra prestation i IFK. Det räckte inte. IFK Skövde vann med 23–18. Det här var IFK:s tredje förlust på de fyra senaste matcherna i Handbollsligan.
Kristianstad • Publicerad 16 oktober 2019
Målvakten Rickard Kappelin i IFK Kristianstad gjorde en mycket bra prestation, ändå förlorade IFK mot Skövde i Kristianstad Arena.
Målvakten Rickard Kappelin i IFK Kristianstad gjorde en mycket bra prestation, ändå förlorade IFK mot Skövde i Kristianstad Arena.Foto: Victor Lindstammer

Det var verkligen inte någon kul kväll för IFK Kristianstad. Och den slutade i ett långt snack i omklädningsrummet.

– Vi pratade om hur vi ska få ordning på spelet och om vad det är som inte fungerar. Vi gick igenom hur vi ska ta oss ur svackor i matcherna, säger Richard Kappelin.

Annons

Matchen var jämn mellan de två lagen.

– Vi har egentligen bredden i laget, men spelarna som kommer in saknar självförtroende. Då blir det felpassningar och missade lägen, säger tränaren Ljubomir Vranjes.

Bäst i hemmalaget var Richard Kappelin,

– Problemet är anfallsspelet. Jag vet inte om det hänt tidigare att IFK bara gjort 18 mål här hemma, det är min känsla åtminstone, säger Kappelin.

– Skövde var nästan rädda att vinna matchen, men vi var mer rädda, säger han.

Nästa match är på lördag i Kristianstad Arena, mot Chekhovskie Medvedi i Champions league.

Ola SelbySkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Kristianstadsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons