Annons
  1. Svenska
  2. English
  3. العربية

100 arbetsgivare söker personal på jobbmässa i Malmö

Cirka 100 arbetsgivare letar personal till både sommarvikariat och andra jobb, på jobbmässan den 7 februari på Slagthuset i Malmö. Jobb finns inom vård, omsorg, It, service, sälj, bygg, lager, transport med mera. Över 20 företag söker personal till övriga Europa, bland annat Disneyland Paris.
Kristianstad/Malmö • Publicerad 5 februari 2019
Foto: TT/Kristianstadsbladet

Det är olika krav på utbildning och erfarenhet till jobben. Mässan pågår klockan 10-15. Klockan 11-12 är det ett seminarium om utlandsjobb, med rådgivare från Norge, Spanien och Tyskland som svarar på frågor.

Till mässan kommer bland annat 22 företag inom vård, omsorg och utbildning, tio it-företag, butiker och en hamburgerkedja som söker personal.

Annons

Myndigheten för tillgängliga media flyttar sitt huvudkontor till Malmö och behöver personal. Andra myndigheter som polis, tull, kriminalvården och räddningstjänsten behöver också personal.

Till Spanien, Irland, Italien med flera länder söks personal till kundtjänst och entertainers.

Söker du jobb på jobbmässan – ta med dig många kopior av ditt CV och förbered en kort presentation av dig själv.

Det är Arbetsförmedlingen som håller i jobbmässan.

Bra tips när du letar sommarjobb finns på Arbetsförmedlingens hemsida

Inga-Lill BengtssonSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Kristianstadsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons