GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Svenska
  2. English

Man och kvinna misstänks ha misshandlat släkting

En man i 55-årsåldern och en kvinna i 40-årsåldern misstänks för att ha misshandlat en yngre släkting, på en adress i Kristianstad.
Kristianstad • Publicerad måndag 09:15 • Uppdaterad måndag 10:29
Foto: Anders Wiklund/TT

Släktingen, en ungdom, ska ha blivit utsatt för slag vid minst sex tillfällen mellan juni och augusti månad, samt en gång under förra året.

Nyligen hölls förhandlingarna i tingsrätten. Rätten beslöt att både mannen och kvinnan skulle häktas. De frihetsberövas på grund av risk att de undanröjer bevis eller fortsätter brotten.

En förundersökning har inletts om misshandel. Åtalet ska väckas senast 17 september.

Henrik NordellSkicka e-post
Så här jobbar mosaik.kristianstadsbladet med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.