Annons
  1. Svenska
  2. English
  3. العربية

Kristianstadsbladet och Norra Skåne är en tidning – i två editioner

Från 1 december är Kristianstadsbladet och Norra Skåne en tidning, i två editioner. Läsarna kan vänta sig mer material samt bredare och djupare bevakning av nordöstra Skåne. ”Det kommer bli en mer heltäckande bild”, säger Maria Sällberg, webbchef.
Kristianstad/Hässleholm • Publicerad 1 december 2021 • Uppdaterad 2 december 2021
Webbchef Maria Sällberg, här på plats på Norra Skånes redaktion, förklarar att läsarna kommer kunna läsa allt material från både Kristianstadsbladet och Norra Skåne på båda tidningarnas hemsidor.
Webbchef Maria Sällberg, här på plats på Norra Skånes redaktion, förklarar att läsarna kommer kunna läsa allt material från både Kristianstadsbladet och Norra Skåne på båda tidningarnas hemsidor.Foto: Privat, Mikael Persson

– Läsarna kommer att få en mer heltäckande bild av vad som händer i nordöstra Skåne. Vi går från att vara konkurrenter till att vara en och samma, säger webbchef Maria Sällberg.

Redaktionen har cirka 50 anställda som bevakar kommunerna Hässleholm, Kristianstad, Osby, Östra Göinge och Bromölla.

Kb Mosaik kommer ut som vanligt. Nästa papperstidning kommer ut den 11 december.

Robert Rosén
Så här jobbar Mosaik Kristianstadsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons