1. Svenska
  2. English
  3. العربية

Intervju med Elaf Ali kan få podd- och radiopris

Radioakademin har presenterat nomineringarna till årets Guldörat, svenska radio- och poddbranschens eget pris. En intervju med Elaf Ali, från Kristianstad, är en av dem som kan vinna i kategorin Årets intervju.
Radio/Podcast • Publicerad 12 oktober 2021 • Uppdaterad 1 november 2021
Elaf Ali, journalist, har skrivit en bok om hedersförtryck baserad på sina egna erfarenheter. Nu är en intervju med henne nominerad till ett pris.
Elaf Ali, journalist, har skrivit en bok om hedersförtryck baserad på sina egna erfarenheter. Nu är en intervju med henne nominerad till ett pris.Foto: Erik Jullander

Nu startar arbetet med att utse vinnarna i de olika kategorierna; bland annat Årets radioprogram, Årets programledare och Årets intervju.

En av de nominerade i kategorin Årets intervju är en intervju med Elaf Ali, född i Bagdad men uppvuxen i Fjälkinge och Kristianstad, i Lundströms bokradio, i P1 i våras. Där berättar Elaf Ali om sin bok om hedersförtryck, utifrån hennes eget liv. Boken har fått stor uppmärksamhet.

Vinnarna presenteras på Radio- och poddagen den 8 december.

Så här jobbar Mosaik Kristianstadsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.