Annons
  1. Svenska
  2. English
  3. العربية

”Han har kritiserat partiet offentligt”

Inom Socialdemokraterna har det funnits personer som stöttat Omar Al-Ganas i sociala medier. Men han tvingades lämna partiet. Skälet var att han har uttryckt sig i strid mot partiets värderingar.
Hässleholm • Publicerad 26 februari 2019
Iréne Nilsson (S), tycker att Omar Al-Ganas han arbetat mycket aktivt för partiet sedan han gick med 2017. ”Det är tragiskt för honom själv och partiet”, säger hon om att han senare tvingats lämna partiet .
Iréne Nilsson (S), tycker att Omar Al-Ganas han arbetat mycket aktivt för partiet sedan han gick med 2017. ”Det är tragiskt för honom själv och partiet”, säger hon om att han senare tvingats lämna partiet .Foto: Bosse Nilsson

När Omar Al-Ganas träffade partiets styrelse i oktober erbjöd han sig att lämna sina uppdrag. Irene Nilsson, ordförande för arbetarekommunen, sa att han skulle kunna komma tillbaka i politiken längre fram. Men när han ändrade sig blev partiet hårdare.

– Han har kritiserat partiet offentligt och sagt att han inte ska avsäga sig uppdragen. Då är förtroendet förbrukat, säger Irene Nilsson till Kristianstadsbladet.

Andreas LovénSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Kristianstadsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons