Annons
  1. Svenska
  2. English
  3. العربية

Dags att söka sommarjobb

Det är dags att söka sommarjobb och feriejobb. För ungdomar har kommunerna Kristianstad, Hässleholm och Östra Göinge feriejobb.
Kristianstad • Publicerad 5 februari 2020 • Uppdaterad 6 februari 2020
Det finns många olika feriejobb.
Det finns många olika feriejobb.Foto: PONTUS LUNDAHL / SCANPIX

Du som är född 2002 och 2003 och folkbokförd i Kristianstads kommun kan ansöka om två veckors feriearbete under sommaren. Ansökan är öppen fram till den 29 februari.

ABK söker sommarjobbare/feriearbetare. Som sommarjobbare ska du ha fyllt 18 år. Som feriearbetare ska du ha fyllt 16 år och kunna arbeta fyra veckor under sommaren. Du kan söka tjänsterna fram till den 23 februari.

Annons

Östra Göinge har också feriearbete, för dem som är födda 2002-2004. Jobben är i tre veckor inom kommunen och i föreningslivet. Jobben går att söka från mitten av februari till den 15 mars.

I Hässleholm finns det feriearbete för ungdomar födda 2002 och 2003. Jobben är på tre veckor. I mars ska Hässleholms kommun lägga upp en länk på sin hemsida där du kan söka jobben.

Inga-Lill BengtssonSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Kristianstadsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons