Barnloppis i Parken

Äntligen är det dags igen för den populära barnloppisen i Glimåkra som dessutom tioårsjubilerar.
Glimåkra • Publicerad 7 april 2022
Så här såg det ut från förberedelserna tidigare år vid Barnloppisen i Glimåkra. Denna gång startar man redan klockan 08.00.
Så här såg det ut från förberedelserna tidigare år vid Barnloppisen i Glimåkra. Denna gång startar man redan klockan 08.00.Foto: Lasse Ottosson

Efter två års uppehåll är det extra laddat inför årets Barnloppis i Glimåkra Folkets park på söndag.

– Under de senaste två åren har vi haft ett uppehåll så nu är det ett extra uppdämt behov, konstaterar Annika Persson som håller i trådarna för arrangören Glimåkra utveckling.

I år är det dessutom tioårsjubileum.

– Vi har också vidtagit en del åtgärder för att det inte ska bli så trångt. Bland annat kör vi med längre öppettider, redan från 08.00 på morgonen till 14.00 på eftermiddagen.

Annika berättar att tanken med barnloppisen är att den som säljer kläder får en del av förtjänsten. Men denna gång har man också ordnat så att den som vill kan skänka pengarna till hjälpverksamhet i Ukraina.

Marie-Louise LindellSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Kristianstadsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.