1. Svenska
  2. English
  3. العربية

Vaccinationsbussen kommer till Östra Göinge

Nu kommer chansen för dem som ännu inte hunnit eller kommit sig för att vaccinera sig mot covid-19. Vid tre tillfällen landar Region Skånes vaccinationsbuss på torget i Broby och vid Coop i Knislinge.
Östra Göinge • Publicerad 8 februari 2022
Vid tre tillfällen i februari får göingarna chans till drop in-vaccinering.
Vid tre tillfällen i februari får göingarna chans till drop in-vaccinering.Foto: Johan Nilsson/TT

Det finns fortfarande en hel del i Östra Göinge som inte vaccinerat sig mot covid-19. Region Skånes vaccinationsbuss kommer till Östra Göinge den 10, 17 samt 22 februari. På plats är också länsstyrelsens informationshubb.

Drop in-bussen är främst för dem som behöver ta dos ett eller två. Det är bara att ta med sig giltig legitimation och gärna ha kläder på sig som gör det lätt att komma åt överarmen.

Tänk på att det ska ha gått tillräcklig tid mellan doserna: 6 veckor mellan dos 1 och 2 och 3 månader mellan dos 2 och 3, hälsar Region Skåne.

Drop in-vaccinationen sker klockan 10.00–11.30 på torget utanför Broby Gästis och 14.00–15.30 i Knislinge utanför Coop.

Marie-Louise LindellSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Kristianstadsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.