1. Svenska
  2. English
  3. العربية

Två restauranger på samma gata till salu

Två populära restauranger i centrum är fortfarande till salu men nu till lägre pris.
Kristianstad • Publicerad 19 januari 2021
Innergården, Kristianstad
Innergården, KristianstadFoto: Tommy Svensson

I september berättade Kristianstadsbladet om att både restaurang Innergården och Bara burgare på Västra Storgatan var till salu. Då låg priset för Innergården på 2,9 miljoner kronor. Nu har det sänkts till hälften, 1,5 miljoner kronor.

– Under normala omständigheter, före covid, hade vi aldrig gått ner så mycket i pris. Vi får rea ut det så att vi inte blir kvar här i två år till, säger ägaren Sam Jamhour som driver Innergården med sin hustru Amanda.

Mäklaren Fredrik Andersson på HRF Förmedling säger att de haft intresserade, men att många avvaktar till restriktionerna under pandemin släpper.

– Det är ett superställe för det priset, säger han.

En bit bort på samma gata ligger Bara burgare som också är till salu. Nyligen sänktes priset från 750 000 kronor till 640 000 kronor. Även i det här fallet har coronapandemin bromsat upp försäljningen.

– Sänker man priset är det fler som är intresserade och det kanske blir budgivning som gör att man kommer upp i det pris som man hade satt från början, säger mäklaren Glenn Rönnberg på Stockholm Företagsmäklare.

Sofyan AswadSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Kristianstadsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.