1. Svenska
  2. English
  3. العربية

Större polisinsats under natten – tre personer till sjukhus

Tre personer fick under natten föras till sjukhus från en adress i Olofström. Enligt polisen rör det sig om ett misstänkt våldsbrott och man har spärrat av runt den aktuella fastigheten.
Kristianstad • Publicerad 17 februari 2021 • Uppdaterad 18 februari 2021
Olofström, brott, tre personer till sjukhus efter våldsbrott,
Olofström, brott, tre personer till sjukhus efter våldsbrott,Foto: Anders G Bergquist

Några minuter över midnatt fick polisen in larm om en skadad person i en fastighet. Vad som hänt på platsen är ännu okänt. Polisen uppger att tre personer har skadats och förts till sjukhus med ambulans.

– Det är ett grovt brott. Vi är på plats där ute och har spärrat av runt en fastighet, i väntan på teknisk undersökning, säger Ulrika Olsson, vakthavande befäl hos polisen i region Syd till BLT/Sydöstran, och fortsätter:

– Vi kommer även att genomföra dörrknackning i området och höra vittnen.

Vid 03-tiden på tisdagen fanns ingen gärningsperson gripen i ärendet. Någon ytterligare information kommer polisen inte lämna ut i nuläget med hänvisning till förundersökningssekretess.

Grovt våldsbrott i OlofströmTre fördes till sjukhuset.Vilboken
Grovt våldsbrott i OlofströmTre fördes till sjukhuset.VilbokenFoto: Gunnel Persson

Enligt Aftonbladet och Kvällsposten ska det vara tre män, alla över 18 år, som förts till sjukhus. Skadeläget är okänt.

Under natten har polisen arbetat med antal utredningsåtgärder på platsen. Teknisk undersökning och dörrknackning har utförts i området. Polisen ber även boende i området som ännu inte pratat med polisen att ringa dem via 11414.

Grovt våldsbrott i OlofströmTre fördes till sjukhuset.Vilboken
Grovt våldsbrott i OlofströmTre fördes till sjukhuset.VilbokenFoto: Gunnel Persson
Sofyan AswadSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Kristianstadsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.