GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. العربية
  2. Svenska
  3. English

Pressbyrån tar över CSK-kafé

– Jag ser mycket fram emot denna utmaning, säger Andreas Schill, som kommer driva butiken.
Kristianstad • Publicerad 12 december 2022 • Uppdaterad 13 december 2022
Pressbyrån tar över CSK-kafé
Pressbyrån tar över CSK-kaféFoto: Lasse Ottosson, Bosse Nilsson

Under en längre tid har Caffären på Centralsjukhuset drivits av Marie Engvie. Nu hon lämnar verksamheten, eftersom Pressbyrån tas över Caffären på CSK den 1 december.

– Nu när jag bestämt mig för att lämna Caffären känns det tryggt att lämna över till Pressbyrån som vet vad kunderna på ett sjukhus behöver och vill ha, säger Marie Engvie i ett pressmeddelande.

Marie Engvie som drivit Caffären.
Marie Engvie som drivit Caffären.Foto: Bosse Nilsson

Nu kommer Andreas Chill, som tidigare arbetat på 7-Eleven och drivit en rad butiker, ta hand om driften, tillsammans med sin personal.

– Jag ser mycket fram emot denna utmaning. Marie har drivit denna fina butik under många år och gjort det med stor bravur, säger Andreas Schill i samma pressmeddelande.

Foto: Lasse Ottosson
Sofyan AswadSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Kristianstadsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.