Annons
  1. Svenska
  2. العربية
  3. English

Olle Jönsson är årets vokalist: ”Jag är så himla glad!”

Olle Jönsson, sångaren i det folkkära dansbandet Lasse Stefanz, fick i lördags priset som årets vokalist i Guldklaven, under den årliga dansbandsveckan i Malung.
Med en överraskande seger är han fylld av glädje och tacksamhet gentemot sina fans och ser fram emot en sommar fylld med spännande turnéer.
Musikpris • Publicerad 19 juli 2023
Olle Jönsson fick priset för Årets vokalist.
Olle Jönsson fick priset för Årets vokalist.Foto: Privat

Olle Jönsson strålade av glädje när han mottog utmärkelsen för årets vokalist i Guldklaven. Med rösten som sitt främsta verktyg har han sedan starten varit både ambitiös och hängiven.

– Jag var ambitiös ända från början. Men det här priset var en överraskning för mig, och jag är så himla glad, säger Olle Jönsson.

Annons

Han är ödmjuk inför framgången och vill framföra sina varmaste tack till sina trogna fans som alltid har varit – och fortfarande är – hans största motivationskälla att fortsätta och även utvecklas som artist.

– Jag vill verkligen tacka fansen. De har varit och är fortfarande den främsta anledningen till att jag fortsätter och går framåt.

Olle Jönsson när han uppträdde på ”Sommar i Svängsta”.
Olle Jönsson när han uppträdde på ”Sommar i Svängsta”.Foto: Charlotta Bäckström

Med resten av sommaren framför sig ser Olle Jönsson fram emot en händelserik turnésäsong. Han berättar ivrigt om sina kommande spelningar.

– Imorgon (tisdag 18 juli, red anm) väntar spelningen i Gävle, och sedan åker vi till Malung på onsdag. Och vet du vad? Vi har även två fantastiska dagar i Finland på agendan, säger Olle Jönsson.

Vad är det som driver dig att fortsätta att göra musik?

– Det som driver mig framåt är möjligheten att fortsätta underhålla den fantastiska publiken. Jag är otroligt tacksam för allt stöd och kärlek jag får från mina fans. Utan dem skulle jag inte vara där jag är idag. Det är deras entusiasm och support som ger mig motivationen att fortsätta och utvecklas som artist, säger Olle Jönsson.

Sofyan AswadSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Kristianstadsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons