GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Svenska
  2. English
  3. العربية

Ny pizzeria öppnar: ”Vi ska bli bäst i stan”

Nu är det dags för nya pizzor. Ägaren är Abdulrahman Badoui, som har stor erfarenhet av att göra pizzor.
– Jag tyckte att det var dags att öppna eget nu, konstaterar han med ett brett leende.
Kristianstad • Publicerad 16 november 2022
Abdulrahman Badoui har flera års erfarenhet av att baka pizza.
Abdulrahman Badoui har flera års erfarenhet av att baka pizza.Foto: Sofyan Aswad

Han ville ha ett neutralt namn och funderade mycket kring det men bestämde sig för att pizzerian och restaurangen ska heta La Conda. Uppkallad efter den italienska staden Conda.

Med sex års erfarenhet har nu Abdulrahman Badoui dragit igång sin egen verksamhet, och han garanterar tillverkning av riktigt goda pizzor.

Jag köper det bästa som finns och färska råvaror, säger Abdulrahman Badoui.
Jag köper det bästa som finns och färska råvaror, säger Abdulrahman Badoui.Foto: Sofyan Aswad

Enligt Abdulrahman rullar affärerna på för fullt.

– Det har varit öppet i cirka en månad. Vi har renoverat den här lokalen ett tag och köpt in nya grejer för att öppna pizzerian, säger han.

– Det ska bli roligt och jag hoppas att det ska bli bra. Vi har hemkörning också, så vi kör ut pizza med.

Det kommer finnas möjlighet att njuta av pizza, kebabrätter, hamburgare, italienska pizzor och en del annat från à la carte-menyn.

Abdulrahman menar att han satsar på bra råvaror för att skapa dessa pizzor.

Uppkallad efter den italienska staden Conda.
Uppkallad efter den italienska staden Conda.Foto: Sofyan Aswad

– Jag håller mycket bra kvalité. Jag köper det bästa som finns och färska råvaror, säger han.

– Alla som kommer hit säger att det är den bästa pizzan, kommer de hit och provar en gång så kommer de tillbaka igen. Det känns mycket roligt, jag blir mycket nöjd när mina kunder blir nöjda!

Sofyan AswadSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Kristianstadsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.