1. Svenska
  2. English
  3. العربية

Man i 25-årsåldern häktad för mord

Mellan torsdagen och fredagen misstänks en kvinna ha blivit mördad på en adress i Hammar. En man i 25-årsåldern häktades på måndagen. Åklagaren vill inte säga något om händelsen
Kristianstad • Publicerad 21 september 2021
Polisen har gjort en teknisk utredning och har sökt med hund. Även en container var avspärrad i slutet på förra veckan.
Polisen har gjort en teknisk utredning och har sökt med hund. Även en container var avspärrad i slutet på förra veckan.Foto: Tommy Svensson

Det är någon gång på natten till den 17 september som kvinnan misstänks ha blivit utsatt för mord i en lägenhet.

En man i 25-årsåldern misstänks vara gärningspersonen. På måndagen häktades han i Kristianstad tingsrätt, på sannolika skäl misstänkt för mord. Den misstänkta mannen var med på länk.

Mannen erkänner misshandel, men nekar till mord.

– En kvinna har hittats avliden och mannen är misstänkt. När det gäller sådana här ärenden så är vi sparsamma med kommentarer, säger Johan Eriksson, åklagare.

Mannen ska vara häktad fram till den 18 oktober. Då måste åklagaren väcka åtal eller begära mannen omhäktad. Annars måste han säppas fri.

Den misstänkta mannen har tidigare fått ett strafföreläggande för en mindre mängd cannabis i sin bostad i november år 2019.

Henrik NordellSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Kristianstadsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.