GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Svenska
  2. English
  3. العربية

Häng med ut och vandra med polisen – ingen föranmälan krävs

Den 14 november blir det medborgarvandring i Knislinge.
Östra Göinge • Publicerad 12 november 2022
Veronica Gustafsson, kommunpolis i Östra Göinge.
Veronica Gustafsson, kommunpolis i Östra Göinge.Foto: Mikael Persson

Den första medborgarvandringen i kommunen genomfördes i Broby, en onsdagskväll i november 2021. Eftersom det ingår i polisens medborgarlöfte har det nu blivit dags för nästa vandring och den kommer ske i Knislinge.

Samling blir 19.00 utanför Coop den 14 november.

På vandringen kommer representanter från Östra Göinge kommun och polisen finnas med. Tanken med vandringen är att berätta hur centrala byn upplevs ur trygghetssynpunkt och om där finns utrymme för förbättringar.

Ingen föranmälan krävs om man vill följa med under vandringen.

Sofyan AswadSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Kristianstadsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.