1. Svenska
  2. English
  3. العربية

Död man var inte mördad

Den man som hittades död i sitt hem söndagen den 9 januari, tros inte längre vara mördad.
Ärendet är avskrivet. Det finns inte någon misstanke om brott.
Kristianstad • Publicerad 18 januari 2022
En man hittades död i Kristianstad söndagen den 9 januari. Polisen rubricerade ärendet som mord, men det är nu avskrivet. Det finns ingen misstanke om brott.
En man hittades död i Kristianstad söndagen den 9 januari. Polisen rubricerade ärendet som mord, men det är nu avskrivet. Det finns ingen misstanke om brott.Foto: Mikael Persson

En man i 50-årsåldern hittades avliden i ett hus i ett villakvarter. Ärendet rubricerades inledningsvis som mord, vilket är rutin när det är frågan om oklara dödsfall.

”Det pågår en obduktion som tar flera månader”
Pontus Falk, polisen

– Vi rubricerar alltid sådana här ärenden som mord för att kunna göra en utredning och en rättsmedicinsk undersökning, sa Patric Fors, presstalesperson på polisen, på söndagen.

Under fredagen meddelar polisen att det inte finns någon misstanke om brott.

– Det pågår en obduktion som tar flera månader. Men det föreligger ingen misstanke om brott längre, det har vi slagit fast, säger Pontus Falk, dödsfallsutredare vid polisen.

Michell GrönlundSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Kristianstadsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.