Dags att nominera Årets göing – pandemin är i fokus detta år

Så var det dags att nominera till Årets Göing, kulturpriset och stipendiater. Denna gång uppmanar Östra Göinge kommun de som vill vara med och lämna förslag att gärna anknyta till någon som gjort värdefulla insatser under pandemin.
Östra Göinge • Publicerad 5 november 2021
Östra Göinge kommun. Foto: Bosse Nilsson
Östra Göinge kommun. Foto: Bosse Nilsson

”Sedan mars 2020 har pandemin varit en stor prövning för alla i samhället. Med den här tiden som bakgrund vill vi ändå, och kanske just särskilt i år, lyfta fram goda exempel, värdefulla insatser och prestationer som gjorts under en utmanande period”.

Så skriver Östra Göinge kommun på sin hemsida när det nu är dags att nominera Årets göing, kulturpristagare och stipendiemottagare.

Årets göing är någon som har gjort något positivt för Östra Göinge.

På kommunens hemsida kan man lämna sitt förslag, senast den 15 november. Där kan man även nominera till Idrotts- och fritidspriser, mästerskapsutmärkelser, kulturpris och kulturstipendium.

Marie-Louise LindellSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Kristianstadsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.