GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Svenska
  2. English
  3. العربية

Blev uteslutet – nu är Näsby tillbaka med nya tränare

När Näsby IF gör comeback i division 6 nästa år blir det med en ny tränarduo.
Kristianstad • Publicerad 23 november 2022 • Uppdaterad 23 november 2022
Näsby IF
Näsby IF

Bröderna Djengiz och Hajriz Shefkiu, båda uppväxta på Gamlegården och med ett långt förflutet i Näsby IF, tar över ledarskapet med Djengiz som huvudtränare och Hajriz som assisterande.

Bröderna Shefkiu kommer närmast från spel i Hjärsås/Värestorps IF i division 5.

Näsby IF, som tidigare leddes av Modou Colley, var länge med i toppstriden i division 6 men luften gick ur laget efter den omtalade hemmamatchen mot Balsby i juni som fick avbrytas efter skandalscener.

Efter dubbla walk over blev Näsby uteslutet ur seriespelet under hösten, men har nu återanmält sig för en comeback 2023.

Sofyan AswadSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Kristianstadsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.