GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Svenska
  2. English
  3. العربية

2021 är snart slut – Välkommen 2022

Året går mot sitt slut. Kb Mosaik har fortsatt skriva nyheter och reportage om personer, företag, föreningar, kultur med mera. Och skrivit om pandemin som vi snart levt med i två år. Men vi hoppas och tror på ljusare tider.
Kristianstad • Publicerad 20 december 2021 • Uppdaterad 21 december 2021
Sofyan Aswad (journalist), Inga-Lill Bengtsson (redaktör), Ann-Christine Olofsson (svensklärare), Carina Persian (vikarie) och Moira Uggla (översättare) önskar trevlig helg.
Sofyan Aswad (journalist), Inga-Lill Bengtsson (redaktör), Ann-Christine Olofsson (svensklärare), Carina Persian (vikarie) och Moira Uggla (översättare) önskar trevlig helg.Foto: Sofyan Aswad

Kb Mosaik fortsätter spela en viktig roll för människor som är nya i Sverige, men också för ”gammelsvenskar” som vill veta mer om våra nya invånare. Att vi skriver på tre språk är en styrka. Det ökar möjligheterna till att förstå det samhälle vi lever i. Vi är alla beroende av varandra.

Under året har Kb Mosaik firat 5 år. Vi har fortsatt skriva om pandemin, om vaccinering och hur vi ska göra för att inte bli sjuka. Att hålla avstånd gäller fortfarande.

Vi har dessutom publicerat många reportage och nyheter, om stort och smått som inger hopp och glädje.

Nu tar vi julledigt. Precis som alla andra ska vi fira jul och ta oss igen. Vi är tillbaka den 7 januari, med ännu mer spännande nyheter och intressanta artiklar.

Kb Mosaik önskar God Jul och Gott Nytt år!

Inga-Lill BengtssonSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Kristianstadsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.