1. Svenska
  2. English
  3. العربية

Väpnat rån mot guldsmedsbutik – polisen jagar maskerade rånare

En guldsmedsbutik på Hesslegatan har utsatts för ett rån. Tre maskerade gärningsmän ska ha hotat personal med ett föremål som liknar pistol. Detta ska ha skett vid 10.15-tiden på fredagen.
Kristianstad • Publicerad 15 november 2019
Guldsmedsbutiken Guldsmed Sandgren på Hesslegatan har utsatts för ett rån. Tre maskerade gärningsmän ska ha hotat personal med ett föremål som liknar pistol vid 10.15-tiden på fredagen.
Guldsmedsbutiken Guldsmed Sandgren på Hesslegatan har utsatts för ett rån. Tre maskerade gärningsmän ska ha hotat personal med ett föremål som liknar pistol vid 10.15-tiden på fredagen.Foto: Clifford Johansen

De tre rånarna ska ha flytt på cykel mot Regionmuseet, Stora torg och Östra Storgatan. Ingen person ska ha skadats fysiskt. Det är oklart om rånarna har fått med sig något.

– Vi har flera patruller som söker efter dem i området, säger Jimmy Modin, presstalesperson vid polisen, vid 10.40-tiden på fredagen.

– Vi vill gärna komma i kontakt med personer som kan ha sett rånarna vid tiden efter rånet, säger han.

Polisen har spärrat av området kring Hesslegatan, som sträcker sig mellan Västra Storgatan och Östra Storgatan i centrala Kristianstad.

Polisen ska göra en teknisk undersökning och pratat med vittnen.

Polisen har spärrat av området. Rånarna flydde på cykel mot Regionmuseet, Stora Torg och Östra Storgatan.
Polisen har spärrat av området. Rånarna flydde på cykel mot Regionmuseet, Stora Torg och Östra Storgatan.Foto: Carina Johansson
Sofyan AswadSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Kristianstadsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.