1. Svenska
  2. English
  3. العربية

Tre personer rånade livsmedelsbutik. Polisen efterlyser vittnen

På tisdagskvällen rånade tre gärningsmän en livsmedelsbutik vid Fästningsgatan. Polisen har inte gripit någon misstänkt. Men de tre gärningsmännen har filmats av butikens övervakningskameror. Polisen efterlyser vittnen.
Kristianstad • Publicerad 27 februari 2019
Tre misstänkta gärningsmän ska ha fångats på film vid tisdagskvällens rån mot Europalivs.
Tre misstänkta gärningsmän ska ha fångats på film vid tisdagskvällens rån mot Europalivs.Foto: Marcus Haraldsson

Polisen fick in larmet strax innan klockan 21 på tisdagskvällen. Larmet gällde ett rån mot Europalivs. Flera personer utrustade med kniv, pistol och kedja hade trängt sig in i butiken. De tvingade till sig pengar och cigaretter.

Alla tre var helt maskerade. Därför har polisen inte kunnat identifiera rånarna.

Polis sökte under tisdagskvällen också med hund i området. Men det är oklart hur de misstänkta rånarna flytt från butiken. Därför vill polisen få in uppgifter från vittnen.

– Framförallt om någon sett något när de lämnat platsen och om det finns några fordon. Vi är såklart också intresserade om någon sett något innan rånet också, säger Robert Loeffel, polisens presstalesman.

Butiksinnehavaren var ensam i butiken vid rånet och ska ha klarat sig oskadd.

Marcus HaraldssonSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Kristianstadsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.