1. Svenska
  2. English
  3. العربية

Stulna cyklar söker sina ägare – polisen vädjar om hjälp

Din stulna cykel kan finnas på polisstationen i Kristianstad. Om du har tur. Så här går du till väga.
Kristianstad • Publicerad 16 mars 2020
Ett 20-tal stulna cyklar finns just nu på polisstationen i Kristianstad
Ett 20-tal stulna cyklar finns just nu på polisstationen i KristianstadFoto: Tommy Svensson

Ett 20-tal stulna cyklar finns just nu på polisstationen i Kristianstad. De stals förra året. Polisen har inte lyckats hitta ägarna.

Cyklarna hittades i ett förråd i en källare på Söder.

– Målet just nu är att lämna tillbaka dem till de rätta ägarna, säger polisens utredare Thomas Hilm.

För att få tillbaka din cykel måste du ha gjort en polisanmälan. Om du redan det kan det vara bra att lägga till detaljer som är unika för din cykel, som till exempel ramnummer. Flera av cyklarna har dessutom kvar sitt slanglås. Därför är det också bra om du kan beskriva hur ditt lås ser ut – eller ta med dig nyckeln till din stulna cykel.

Sen är det dags att boka ett besök på polisstationen. Du kan ringa och stämma träff med utredaren Thomas Hilm på telefonnumret 010-561 80 71.

– Det bästa är om du tar med dig din fysiska anmälan. Har du blivit av med den så kan vi kolla upp anmälan i datorn. Har du gjort en anmälan är det inga problem, säger Thomas Hilm.

Inga-Lill BengtssonSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Kristianstadsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.