1. Svenska
  2. English
  3. العربية

Storbråk på parkering – en man misshandlad

Polis larmades till parkeringen vid Netto under lördagseftermiddagen. Ett 20-tal personer var där. Någon eller några av dem ska ha försökt dra ut en person ur en bil och misshandla honom.
Näsby • Publicerad 1 april 2019 • Uppdaterad 4 april 2019
Foto: Hasse Holmberg / TT

En person ringde polisen om det stora bråket klockan 13.48 på lördagen. Då var en stor grupp med personer på parkeringen vid Netto på Näsby. Personen som ringde sa att gruppen försökte göra en man i en bil illa.

– Vi skickade dit en patrull. De fick bra signalement från personen som ringde, på både bil och folk som var inblandade, säger Evelina Olsson vid polisens ledningscentral.

När polisen kom fram började folk att springa från parkeringen.

– Polisen hittade en skadad person, säger Olsson.

Den skadade mannen är i 20-årsåldern. Det var han som misshandlats, men han behövde inte föras till sjukhus i ambulans.

Polisen jagade ikapp en person som togs med till polishuset. Han är född i mitten på 80-talet och var till en början misstänkt för misshandel. Den misstänkte förhördes. Senare samma dag fick han lämna polishuset.

Sigrid NurboSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Kristianstadsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.