1. Svenska
  2. English
  3. العربية

Polisen hittade knarkgömma efter tips från allmänheten

Ett tips från allmänheten ledde polisen till en knarkgömma. När polisen var på plats för att ta hand om knarket dök ungdomar på moped upp. De flydde. Längs flyktvägen hittade polisen mer knark.
Kristianstad • Publicerad 14 mars 2019
Knarkgömman hittades på Odal, Kristianstad.
Knarkgömman hittades på Odal, Kristianstad.Foto: Johan Nilsson/TT

Det var i måndags, på eftermiddagen, som polisen fick in tipset om en knarkgömma. Knarket skulle vara gömt utomhus vid en fastighet på Odal i Kristianstad.

Polis åkte till platsen och hittade knarkgömman. Då dök två ungdomar på moped upp. När de fick syn på poliserna flydde de.

Längs med ungdomarnas flyktväg hittade polisen mer narkotika. Polisen misstänker att ungdomarna har gjort sig av med den när de flydde från platsen.

Polisen har inte gripit någon i ärendet. Men polisen har tips att jobba vidare med. Det säger polisens presstalesman Robert Loeffel. Han berömmer den person som tipsade polisen om knarkgömman:

– Ett mycket bra initiativ från allmänhetens sida, att höra av sig när man ser och misstänker att ungdomar hanterar narkotika.

Birgitta MattissonSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Kristianstadsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.