1. Svenska
  2. English
  3. العربية

Misstänkt mordförsök: Man i 20-årsåldern allvarligt skadad

Flera maskerade män tog sig in i en villa i Knislinge natten till fredagen. Bråk utbröt. En man i 20-årsåldern skadades allvarligt. Polisen rubricerar händelsen som misstänkt mordförsök.
Knislinge • Publicerad 21 februari 2020 • Uppdaterad 4 mars 2020
Vid 01.45 natten till fredagen fick polisen larm om ett bråk på en adress i centrala Knislinge
Vid 01.45 natten till fredagen fick polisen larm om ett bråk på en adress i centrala KnislingeFoto: Johan Nilsson/TT

Vid 01.45 natten till fredagen fick polisen larm om ett bråk på en adress i centrala Knislinge.

Där hittade polisen en man i 20-årsåldern med skär-eller stickskador på kroppen. Han fördes med ambulans till Centralsjukhuset. När han kom in till sjukhuset bedömdes hans skador som allvarliga, men inte livshotande.

Enligt uppgifter till Kristianstadsbladet ska flera maskerade gärningsmän ha tagit sig in i villan. I fastigheten fanns ett tiotal ungdomar som chockades av händelsen.

– Det har varit någon form av bråk eller tumult. I samband med det så får mannen de här skadorna, säger Jimmy Modin, polisens ledningscentral i Msmsofaswalmö.

Polisen rubricerar händelsen som misstänkt mordförsök.

– Vi har pratat med vittnen på platsen och håller på att sammanställa de uppgifter som vi hittills fått in, säger Jimmy Modin.

Sofyan AswadSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Kristianstadsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.