1. Svenska
  2. English
  3. العربية

Kultur i höst: Naturväsen, blues och clowneri

En sprakande kulturhöst blir det i Östra Göinge. Bluesens drottning Louise Hoffsten kommer till Glimåkra, det blir film om Moa Martinson och clownen Jumping Joe bjuder på show i Broby bibliotek. • Publicerad 10 september 2019
Bluesens drottning Louise Hoffsten, och Musica Vitae, kommer till Glimåkra folkhögskola den 10 september klockan 19.
Bluesens drottning Louise Hoffsten, och Musica Vitae, kommer till Glimåkra folkhögskola den 10 september klockan 19.Foto: Janerik Henriksson/TT

Östra Göinge

Vandring i folktrons tecken vid Ballingstorp blir det söndagen den 8 september klockan 12-16, där kan du bland annat plantera humle.

Clownen Jumping Joe kommer till Kulturhuset Broby den 28 september,
Clownen Jumping Joe kommer till Kulturhuset Broby den 28 september,Foto: Louise Lind/Österlenmagasinet

Louise Hoffsten kommer till Glimåkra folkhögskola den 10 september. I Kulturhuset Broby blir det en familjedag med clownen Jumping Joe lördagen den 28 september klockan 11.

Du får inte missa en föreläsning och filmen om författaren Moa Martinson i Sibbhults Folkets hus måndagen den 7 oktober klockan 19.

Här kan du läsa hela Kulturprogrammet i Östra Göinge.

Författaren Moa Martinson (1980-1964).
Författaren Moa Martinson (1980-1964).Foto: TT
Författaren Moa Martinson (1890-1964).
Författaren Moa Martinson (1890-1964).Foto: REPORTAGEBILD
Inga-Lill BengtssonSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Kristianstadsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.