1. Svenska
  2. English
  3. العربية

Jobbmatchning tillbaka igen – nu finns även hjälp med att skriva CV

Jobbmatchningen på Kyrkogatan 6 i Broby blev en succé i våras. Nu är jobbmatchningen tillbaka, och heter Göingematchning. Varje tisdag klockan 10-12 kan arbetssökande för möjlighet att matchas mot företag.
Broby • Publicerad 26 augusti 2019 • Uppdaterad 27 augusti 2019
Jens Skarp och Martin Holm fortsätter med jobbmatchning, som nu heter Göingematchning, varje tisdag.
Jens Skarp och Martin Holm fortsätter med jobbmatchning, som nu heter Göingematchning, varje tisdag.Foto: Tommy Svensson

Det är företag som kommunens arbetsmarknadsenhet och arbetsförmedlingen har dialog med.

Just nu hjälper arbetsmarknadsenheten och arbetsförmedlingen två lokala företag med rekrytering: Ett företag inom träindustrin och ett företag som söker reparatör till hushållsmaskiner (för upplärning).

Dessutom kommer bemannings- och rekryteringsföretaget Enfuturum vara på plats och leta efter intressanta kandidater. Arbetsförmedlingens expert på arbetsmarknadsutbildningar är på plats, en studie- och yrkesvägledare kan ge hjälp eller tips om utbildningar.

På Sandgatan 5 i Broby, tisdagar 13-15 kan du få hjälp med ditt CV och personliga brev, eller om du vill få coachning om hur man söker jobb. Premiär på tisdag den 27 augusti.

Carl-Johan LiljedahlSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Kristianstadsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.