1. Svenska
  2. English
  3. العربية

H&M stänger i centrum: ”Det är tråkigt”

H&M hade på onsdagen öppet för sista gången i lokalerna vid Lilla Torg. Tråkigt för innerstan, tycker flera av kunderna.
Kristianstad • Publicerad 16 januari 2020
&M har stängt butiken. Nu hänvisas kunder till butiken på C4 Shopping.
&M har stängt butiken. Nu hänvisas kunder till butiken på C4 Shopping.Foto: Lasse Ottosson

I H&M:s fönster finns en skylt med texten ”Tack för alla fantastiska år”.

Linda Ljungquist har varit inne och handlat. Hon visste inte att det var sista dagen butiken hade öppet. Hon tog bara en sväng inom butiken.

– Det är tråkigt, det känns som att H&M är en stor del av Kristianstad. Jag har bott här hela mitt liv och det är inte samma sak att gå i ett köpcenter, säger hon.

Linda Ljungquist visste inte att det var H&M:s sista dag i stan. ”Det är inte samma sak att gå i ett köpcenter”, säger hon.
Linda Ljungquist visste inte att det var H&M:s sista dag i stan. ”Det är inte samma sak att gå i ett köpcenter”, säger hon.Foto: Lasse Ottosson

36 av de 41 anställda i butiken har erbjudits jobb på andra ställen inom H&M, bland annat har kedjan öppnat butik i C4 Shopping.

Den sista januari lämnar H&M över lokalerna till fastighetsägarna. Vad det ska bli i lokalerna i framtiden är oklart.

Hilda ÄrlemyrSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Kristianstadsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.