1. Svenska
  2. English
  3. العربية

Fotboll: Match med Näsby IF avbröts – efter 23(!) insläppta mål

Näsbys match mot Janstorp avbröts när det var tio minuter kvar att spela. Då hade Näsby för få spelare på planen. Laget låg under med 23(!)–0.
Kristianstad • Publicerad 15 augusti 2019
Foto: Mikael Persson

Näsby hade bara 13 spelare med sig när laget åkte till Janstorp på onsdagen. Flera spelare är skadade eller avstängda och några hade semester.

Efter första halvlek ledde Janstorp med 3–0. Sen spårade matchen ur.

– Tio minuter in i andra halvlek leder vi med 6–0, då skiter Näsby fullkomligt i att spela. En efter en började gå av planen. När det var tio minuter kvar av matchen blåste domaren av - Näsby hade för få spelare på planen, säger Jesper Jönsson, spelare för Janstorp, till Kristianstadsbladet.

– Det är det sjukaste jag varit med om. Ingen av deras spelare rörde sig på planen. De bara gav bort bollen till oss efter varje avspark.

Näsbys tränare Sejdi Bajrami säger:

– Vi började matchen med sex-sju halvskadade spelare. Till slut gick det inte att spela längre. Vi försökte så gott vi kunde.

Jesper Jönsson tror inte på det.

– Som jag uppfattade det blev spelarna bara less till slut. Till och med målvakten kastade av sig tröjan, säger han.

Domaren Guran Broy avbröt matchen. Då ledde Janstorp med 23–0.

Bajrami spelade själv i matchen.

– Vi tyckte att det var bättre om vi avbröt matchen. Det var inget fel på domaren eller motståndarna. Vi provade, men det gick inte, säger Bajrami.

Fotboll

Division 4 östra

Jonstorp-Näsby 23-0 (3-0)

Per WiderbergSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Kristianstadsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.