1. Svenska
  2. English
  3. العربية

Butiksdöden: Handelsstaden kallar till akut möte - ”Risk för dominoeffekt”

Handelsstaden Kristianstad bjuder in samtliga personer som sitter styrelsen till ett akut möte om butiksdöden. ”Risken är att det blir en dominoeffekt av det här”, säger Thomas Ekberg, ledamot i Handelsstadens styrelse.
Kristianstad • Publicerad 16 augusti 2019
Allt fler butiker i centrum stänger. H&M och Royal Design är på väg att stänga. Föreningen Handelsstaden Kristianstad har kallat till akut möte.
Allt fler butiker i centrum stänger. H&M och Royal Design är på väg att stänga. Föreningen Handelsstaden Kristianstad har kallat till akut möte.Foto: Victor Lindstammer

I Handelsstaden Kristianstads styrelse sitter representanter från kommunen, Handelsföreningen Kristianstad och fastighetsägarna.

– Vi ska diskutera Kristianstads framtid. Vi hoppas få fram en varaktig handlingsplan för framtiden i Kristianstad, säger Ekberg.

Mötet ska hållas på tisdag i nästa vecka.

Inga-Lill BengtssonSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Kristianstadsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.