Annons
  1. Svenska
  2. English
  3. العربية

Man funnen i bil – knivhuggen med flera hugg

En man i 30-årsåldern fördes på onsdagen till sjukhus. Han hade blivit huggen med kniv. Polisen har spärrat av två områden utomhus. Ett av områdena är vid en bensinstation på Näsby.
Kristianstad • Publicerad 15 november 2018
Polisen spärrade av vid bensinstationen där mannen hittades i en bil.
Polisen spärrade av vid bensinstationen där mannen hittades i en bil.Foto: Bosse Nilsson

Det var strax innan klockan 17 en man i 30-årssåldern hittades knivskuren i en Volvo vid en bensinstation på Näsby. Flera ambulanser och polispatruller larmades dit.

– Mannen är huggen med flera hugg, med en kniv eller ett knivliknande föremål. Han förs med ambulans till CSK, säger Stephan Söderholm, vid polisens ledningscentral.

Annons

CSK.s presstjänst uppger att en man i 30-årsåldern med skador efter våld kommit in till sjukhuset under eftermiddagen. Hans skador bedöms som lindriga.

Polisen tror att mannen misshandlats på annan plats, inte vid bensinstationen. Polisen har spärrat av den misstänkta brottsplatsen och området vid bensinstationen.

Klockan 18 greps en man i 40-årsåldern i centrala Kristianstad. Mannen är misstänkt för försök till dråp alternativt mordförsök. Han var i sällskap med en kvinna i samma åldern. Även hon greps av polisen.

Sigrid NurboSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Kristianstadsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons